Update

Knölen på Dixies mage har gjort ett rent mirakulöst återtåg. Den har krympt till en bråkdel av den storlek den var när den var som störst. SKÖNT tycker matte att andas ut, för en stund!

I torsdags var vi på brukshundsklubben och tränade med Böggelfarsan och hans matte. Jättetrevligt tyckte båda mattarna, men både hundarna var smått (!) frustrerade över att de aldrig fick hälsa.
Dixie var ett "never ending energiknippe" och hennes försök till kyssattacker på Adam slutade aldrig, inte ens efter två timmar!! Mer hångelgalen än vår jycke är finns inte att finna!!
Dixie gjorde dessutom, i all sin iver, en uppercut som heter duga på matte som fick en bultande, blödande läpp att grimasera över. usch* :S

Igår var vi i skogen och skuttade runt hela familjen. Trevligt och uppskattat av alla, men var är alla svampar som det ryktats om?! De har nog inte kommit till våra varma trakter än. Jaja, det är väl det pris man får betala när man bor där det är soligt och fint hela tiden! :P

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej svejs! Hoppas läget är bra! Inga svampar i skogen ännu? Här hittade vi ett fint ställe förra veckan, men det var nog en ren lyckträff för inga fler efter det, trots Chessies tappra försök att hjälpa sin matte att hitta.. :D. Men de kommer väl. Blåbär finns det gott om iaf, nyss hemkomna med drygt 4 liter. En blåbärspaj till efterätt blir MUMS! Hoppas det klaffar så ni kan komma på Kennelträffen!! Vi håller tummarna. Kramar från oss!

2007-07-08 @ 15:24:26
URL: http://www.chessex.se
Postat av: Maddox

Kika in i våran blogg för nu har du blivit utmanad av oss ;) Kramis!!

2007-07-08 @ 17:35:43
URL: http://canecorso.svensk.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0